search icon

Любопитно

Жени Калканджиева влиза в "Къртицата" от скука

Тя ще продължи да бъде част от шоуто "Жените говорят" по начин, който на този етап не беше уточнен

Днес на пресконференция на летище Лесново стана ясно, че Жени Калканджиева влиза в "Къртицата".

Собственичката на МА Визаж, заедно с Деян Неделчев - Икебаната, Божидар Искренов - Гибона и Кирил Ефремов, слезе от хеликоптер МИ8 на пресконференция по повод старта на най-мащабното риалити шоу в България.

Жени Калканджиева обясни, че влиза в "Къртицата", "за да се отърве от скучното ежедневие и да се впусне в ново приключение".

Тя ще продължи да бъде част от шоуто "Жените говорят" по начин, който на този етап не беше уточнен. Другата известна личност, която беше обявена днес, е рапърът "100 кила".

Деян Неделчев сподели, че влиза в "Къртицата" заради "приключението, авантюрата и парите". Вътре в предаването той ще представи новия си хит "ВИП-ове".

Участниците са 19 известни и неизвестни хора от България, плюс голямата американска звезда Денис Родман. На пресконференцията се изясни, че ще има задачи, в които участниците ще съжителстват със змии, паяци и хора ще бъдат погребвани живи. “Мисля, че за последен път виждате нашите звезди така спокойни. Очакват ги истински изпитания - ще скачат с парашути, а понякога и без; ще съжителстват с космати паяци; ще копаят тунели с голи ръце и ще трябва да се преборят със страха си от змии" - заявиха продуцентите Иван и Андрей.

Звездите, за които вече е ясно, че влизат в шоуто, са Николета Лозанова, Емануела, Рут Колева, Азис, Деян Донков, Деян Неделчев - Икебаната, Божидар Искренов - Гибона, Кирил Ефремов, актьор от "Под прикритие", Жени Калканджиева, 100 кила, Денис Родман.

Участниците ще седят в шоуто 3 месеца. Само трима души в България в момента знаят кой е "Къртицата" (участникът, който ще има за цел да саботира останалите), като един от тях е режисьорът Ники Николов. Шоуто стартира от 26 март и ще се излъчва всеки ден, без неделя, от 20 ч. Зрителите ще могат да спечелят всяка седмица по 5 000 лв, като се опитват да отгатнат кой е "Къртицата".

Свързани новини