search icon

Любопитно

Вижте Радина преди и след Фотошоп! (снимки)

По повод обвиненията в предозиране на Фотошоп, родно издание реши да разпространи две от оригиналните снимки на Радина Кърджилова

Списание Elle България реши да даде публичност на напълно сурови снимки на звездата от корицата си Радина Кърджилова, в отговор на обвиненията в предозиране на Фотошоп и изкуствено променени черти на актрисата. 

Вижте как коментираха ситуацията от изданието:

Въпреки че на корицата на новия брой има анонс, който звучи „Радина Кърджилова чисто нова!“, мнозина тиражираха версията, че отслабналата актриса е продукт на програма за обработване на снимки. Като доказателство дори пуснаха снимки на Радина отпреди няколко месеца, когато тя наистина имаше няколко килограма повече.

Истината е, че Кърджилова е много отслабнала, а единствената намеса с Фотошоп е за изравняване на тена на кожата, което се прави задължително от всяко списание не само за кадрите от корицата, но и за всички снимки в броя. Както ясно се вижда, липсва мартеницата на Радина, както и две по-тъмни петна от бедрата й, но няма намеса с цел вталяване или промяна на чертите на актрисата!

Разпространението на оригиналните кадри на фотографа Васил Германов е станало със съгласието на Радина Кърджилова, която също иска да се оборят всички обвинения и слухове.

Свързани новини