search icon

Любопитно

Елтън Джон избра режисьор на биографичния си филм

Елтън Джон избра режисьор на реклами да снима дългоочаквания му биографичен филм

Елтън Джон избра режисьор на реклами да снима дългоочаквания му биографичен филм.

Певецът работи с партньора си и филмов продуцент Дейвид Фърниш и със сценариста Лий Хол по лентата "Рокетмен", която ще разказва историята на живота и кариерата му чрез неговата музика.

Представители на продуцентската компания на Джон Рокет Пикчърс съобщиха, че Майкъл Грейси ще бъде режисьор на проекта.

Грейси е известен с музикалните си и изпълнени с танци реклами, включително за марката минерална вода Евиан, но това ще бъде първият му игрален филм.

"Всички познават и обичат музиката на Елтън Джон, но истинската история на живота му е толкова невероятна, че може да бъде определена единствено като фантазия. Неговото пътуване от невъзможния мечтател до славата и неконтролираните ексцесии е нещо, което само музикален филм може да улови и съм много развълнуван, че ще бъда човекът, който ще разкаже неговата история", сподели Грейси.

"Майкъл има иновативна, творческа и завладяваща идея за филма. Той иска да създаде преживяване, което изненадва и вълнува зрителите и веднага разбрах, че той е идеалният режисьор, който да ги отведе на това пътуване", заяви генералният директор на Рокет Пикчърс Стив Хамилтън Шоу, пише БГНЕС.

Свързани новини