search icon

Любопитно

Николета подарява своя рокля на бедна абитуриентка

Супер звездата слиза от Олимп сред простосмъртните

Николета Лозанова ще подари някоя от своите рокли на абитуриентка. Това заяви самата тя по телевизията днес и уточни, че все още не е избрала кое ще бъде момичето. Късметлийката ще има щастието не само да се докосне до божествената личност и да носи една от нейните рокли, но и ще бъде закарана на бала лично от самата Николета!

''Ще открия най – свястното и готино момиче, което ще направя принцеса на бала! Да имам силата да сбъдна мечтата на една млада жена ще ме направи щастлива, въпреки че ще ме одумват със сигурност. Важен е крайният резултат. Защото ако искаш наистина да правиш благотворителност, тя трябва да бъде скрита и да не се парадира с нея'' – сподели пред цяла България Николета Лозанова.

Ни Ло допълни, че освен дрехи, ще подари на момичето прическа и грим. Освен това ще бъде неин личен шофьор за бала, но не уточни с коя кола – Ферари-то или някоя друга. Ще направи всичко възможно, за да намери такова момиче, чиито родители имат финансови затруднения и не могат да си позволят разходите по абитуриентския бал.

В същото време Николета Лозанова си спомни и за своята неопитна младост. Тя сподели, че на своя бал изглеждала толкова неуверено и енигматично, че сега се чуди сама на себе си как е успяла да се нагласи по онзи начин.

'''Вярвайте ми, ако имах силите да се върна във времето, на бала си щях да изглеждам съвсем различно. Сега като си спомня – ами бях се направила на 10 години по – възрастна, а косата ми … просто не знам как измислих онзи цвят. Но това са типичните грешки на растежа'' – мъдро заключи Николета Лозанова.

По отношение на щастливата абитуриентка, Николета Лозанова сподели, че в гардероба си има няколко стари рокли, с които ще се раздели без никаква сантименталност. Защото това все пак са дрехи и заради някаква си рокля няма защо толкова много да се натъжава. Единствената наистина ценна дреха е роклята от сватбата ѝ с Валери Божинов, пише skandalno.net.

Свързани новини