search icon

Любопитно

Емилия: Не съм доволна от наградите на Планета

Певицата споделя, че се колебала дали изобщо да приеме статуетката

"Не съм доволна от наградите за поп фолк, дадени тази година от телевизия ''Планета", каза Емилия в предаването ''ВИП зона" по радио ''Веселина". "Искреността води до много скандали, за което се извинявам", уточнява изпълнителката.

По думите й много от колегите й са били ощетени: ''Не съм съгласна, че се номинираха албуми, излезли през ноември и декември същата година. Това са неразгърнати проекти, които нямаха време да се популяризират сред феновете".

Анелия заслужава приза за изпълнител на годината, категорична е Емилия. ''Много уважавам Цветелина Янева и хората, които се трудят, затова тя също е достоен носител на наградата ''Най-добър албум", допълва Емилия.

Тя си подели с Цвети Янева отличието в категория ''Най-добър албум". Признава, че за миг се е колебаела дали въобще да излезе и да приеме статуетката, но се почувствала длъжна заради хората, които цяла година я подкрепят. „Наградите не са моя живот, но те са някаква оценка за труда ми", обобщава певицата.

Тя признава, че има конфликт между мен и Анелия. ''Но не съм за тази, която ще говори", каза Емилия. По думите й конфликтът е задкулисен и затова феновете не могат да получат ясна представа за нещата.

''Аз искам да говоря за друго, но такива са нещата от живота. Има много мъже и жени, които са в моята ситуация. Не знам дали това е цирк, но всички, които уважават себе си, не трябва да мълчат. Сега се чувствам много по-добре и отърсена от един товар", допълва Емилия, пише lifestyle.bg.

Свързани новини