search icon

Звездите

Борис Дали с нова песен на наградите на Планета

Звездите на "Пайнер" са особено ларж на нови песни, които ще бъдат промитирани на Годишните награди на телевизия "Планета"

Звездите на "Пайнер" са особено ларж на нови песни, които ще бъдат промитирани на Годишните награди на телевизия "Планета".

Във вторник музикалния канал ще връчи призовете на отличниците в различните категории. И докато едни от изпълнителите фокусират вниманието си върху очаквани награди, други дават приоритет на новите си сингли.

Днес и Борис Дали съобщи чрез фейсбук профила си, че ще зарадва феновете си с ново парче, което ще изпее за първи път на сцената в зала 1 на НДК.

"На концерта, който ще се състои на 26.02 в зала 1 на НДК, ще промотирам най-новата ми песен "Интересът ми се вдигна". Надявам се да ви хареса и да се забавляваме заедно във вторник".

Припомняме, че за подготвяното парче Борис Дали разкри още в началото на октомври миналата година, пише signal.bg.

"Интересът ми се вдигна, докъдето трябва стигна..." - Майтап, весело е. Текстът е написан от Мария Христова, това си е моята текстописка, от моя роден град - Бобовдол. Тя ми написа текста на песента, даже ме изненада, защото тя пише така по-стилни текстове, по-романтични, за любов. Обаче сега е весел текст, но не е нещо просташко. Песента е с мярка, лек бъзик има в нея. Музиката е румънска, не е на български автори, но не е на Кости" - сподели още преди 4 месеца Борис Дали.

Свързани новини