search icon

Любопитно

Фенове възпяха Косъма

Харесалите персонажа, изигран от Александър Сано, не могат да преглътнат, че продуцентите се отърваха от симпатичния сутеньор

Фенове от различни възрасти задръстиха страницата на сериала „Под прикритие” в социалната мрежа Facebook със стихове, посветени на Косъма.

Харесалите персонажа, изигран от Александър Сано, не могат да преглътнат, че продуцентите се отърваха от симпатичния сутеньор и го застреляха в епизода от неделя.

Литературните опити на стотиците фенове описват убития едновременно като супергерой, човек с добро сърце, който обаче се е забъркал с неподходящите хора в неподходящото време. Петя Атанасова от София възпя загиналия Косъм така:

„Здравко не се предаваше лесно (сега без него вече е безинтересно.)  Той даваше смисъла на сериала, /сякви престъпления, убийства ала-бала.”

Почитателката на персонажа Цветелина Николаева определя Здравко Киселов-Косъма като добро хлапе, което е нагазило здраво и си е намерило белята: “Евала му за смелостта и хъса / жалко само, че Косъма се скъса”.

Преданата фенка на героя Валерия Иванова ръси критики към Иво Андонов (в ролята Захари Бахаров), обвинявайки го, че е поръчал Здравко. „Все на тебе някой ти виновен!/ Все от Здравко беше недоволен! (Процедурата я знаеш май,) всяко нещо има край! Идва знай и твоя ред!”

Наред с показния разстрел на Здравко Киселов зрителите на „Под прикритие” се вълнуват дали ще има четвърти сезон на кримката. В момента истерията по форумите взема своя връх, като общото мнение е, че сериалът ще остане само с трети сезон.

На 17 февруари ще бъде излъчена последната 12 серия от сезон три. А за нови серии хората могат да бъдат спокойни - ще има, довериха хора от екип на лентата.

Свързани новини