search icon

Любопитно

Ивайло и Миряна участват в Седмицата на брака

Въпреки че съвсем скоро ще станат родители, двамата не смятат да загърбят съпружеските си отговорности

Доброто ченге от "Под прикритие" Ивайло Захариев ще излезе от своето прикритие, за да заведе бременната си съпруга Миряна на романтична среща.

Така младото семейство ще се включи в Седмицата на брака - събитие, което има за цел да насърчи съпрузите да отделят време един за друг.

Въпреки че съвсем скоро ще станат родители (бебето се очаква на 14-и февруари), двамата не смятат да загърбят съпружеските си отговорности и да потънат в грижи за наследника.

„С Миряна искаме да бъдем добри родители и вярвам, че затова е важно първо да сме добри съпрузи”, споделя бъдещият татко.

Двамата активно подкрепят Седмицата на брака и ще се присъединят към стотиците семейни българи, които тази година ще излязат на романтична среща в дните между 7-и и 14-и февруари.

Седмицата на брака е международна инициатива целяща да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейните ценности. Тя се провежда ежегодно в над 18 страни по света.

Гражданско сдружение "Асоциация Общество и Ценности", която е координатор на инициативата в България, насърчава брачните двойки да сложат брака си на фокус през тази седмица и да развият навик да отделят регулярно време за среща един с друг.

Свързани новини