search icon

Любопитно

Алисия засенчи Виктория Бекъм

Фолк певицата Алисия за пореден път показа отличен моден вкус

Фолк певицата Алисия за пореден път показа отличен моден вкус.

Изпълнителката се появи на участие в стилна синя рокля и екстравагантни обувки. И моментално бе сравнена с модната диктаторка Виктория Бекъм.

Фенове на Алисия коментират, че брюнетката дори е засенчила съпругата на Дейвид Бекъм. В последно време певицата все повече заприличва на Пош Спайс - не само по стил, но и по фигура, пишат от kliuki.net.

Алисия се върна от ваканцията си по празниците видимо отпочинала и в перфектна форма. И не пропуска да подчертае забележителната си фигура с вталени рокли.

Въпреки че преди няколко дни изпълнителката леко сгафи с тоалет, който доста напомняше костюм на ориенталска танцьорка, Алисия бързо си върна водещите позиции на модна икона. Изпълнителката отново се появи на участие в елегантен тоалет, който подчертаваше фигурата й и й стоеше перфектно.

Мнозина дори смятат, че с новата си фигура, Алисия би могла без никакви притеснения да носи и някой от моделите на Виктория Бекъм. Не е тайна, че тоалетите на британската дизайнерка са за хора с идеални пропорции. Феновете на фолк дивата обаче смятат, че с новия си имидж и стил родната звезда спокойно може да засенчи дори по хубост съпругата на Дейвид Бекъм.

Свързани новини