search icon

Любопитно

Парти: DOUBLE TROUBLE на четвърти километър

Входът на събитието е изцяло безплатен до полунощ, а след това е символичните 5 лв. Ще бъдат допускани единствено лица, навършили 18 години

След силното съвместно новогодишно парти Renesanz и HMSU поднасят нова изненада.

На 09 февруари, събота, ъндърграунд организациите представят ивента DOUBLE TROUBLE, който блести с разнообразен и интересен лайнъп. Двете най-големи зали на столичния парти център 4КМ отварят врати за 4 международни артиста, както и повече от 10 техни български колеги, а основните музикални стилове очаквано са техно и дръм енд бейс.

Входът на събитието е изцяло безплатен до полунощ, а след това е символичните 5 лв. Ще бъдат допускани единствено лица, навършили 18 години.

За първи път в България идва канадският техно дует HIGHESTPOINT, които са резиденти на клуб #19 в света - Circus Afterhours в Монреал. Заедно с тях  пристига италианецът TRUCI, който се завръща триумфално след незабравимото си лятно парти в Dance club Mania. Лайнъпът в Renesanz залата се допълва от Balthazar & JackRock, Fartech, Vladin & BD и DJ X.

Хедлайнер в HMSU залата пък ще е любимецът  на българската публика DJ SS. Англичанинът е изключително популярен с лейбъла си Formation Records и световната дръм енд бейс парти марка World Of DNB. DJ SS ще бъде стабилно подкрепен от HMSU отбора: Konspirator, Acidtrip, Exo, Ogonek и Mocks, както и Faith, Phirah и Broozy.

Свързани новини