search icon

Любопитно

Млада майка със секс предложение към Валери Божинов!

Интересно защо обаче поканата на младата майка бе изтрита за броени минути от профила на Валери

Влюбена фенка отправи горещо послание към Валери Божинов в социалната мрежа Фейсбук и го покани да й отиде на гости. Провокирана от последната му снимка по плочки и на-дървен пищак, младата дама от Етрополе се показа безкомпромисна към своята съперница Николета и заяви, че е готова на всичко.

''Перфектен! Такива мускули и сила, и мъжественост неустоима, рядко се срещат в днешно време. Момчето наистина не е за изпускане и изглежда доста кораво'' – написа мераклийката, която в своя личен профил уточнява, че има петгодишно синче.

Понеже въпросната снимка на Валери Божинов беше разпространена от жена му Николета Лозанова, нейните дружки на секундата започнаха да я упрекват в лекомислие. Защото всички знаят колко вятърничав е футболистът в отношенията си към жените и като едното нищо ще хукне да гони чужди фусти.

Манекенката обаче смело заяви, че няма нищо напротив Валери Божинов от време на време да забърше по някое и друго парче, стига да е добър в отношенията си към нея самата. Ако продължава да печели достатъчно и е все така грижовен съпруг и баща, никога няма да му направи проблеми, че е излязъл да поергенува за няколко часа. Интересно защо обаче поканата на младата майка бе изтрита за броени минути от профила на Валери, пише skandalno.net.

Свързани новини