search icon

Любопитно

Иво Андреев се стиска за 500 лева за детето си!

Разкритие разтърси коридорите на Нова телевизия. Оказа се, че синоптикът Иво Андреев се стиска да плати 500 лева месечна издръжка за сина си

Разкритие разтърси коридорите на Нова телевизия. Оказа се, че синоптикът Иво Андреев се стиска да плати 500 лева месечна издръжка за сина си.

След като се раздели с половинката си Виолета Асенова, Андреев отказвал да поема своята част от грижите за детето. Затова спортната журналистка се обърнала към Темида с иск за месечна издръжка.

„Иво е луд по сина си, с него е всяка събота и неделя, води го на разходки, черпи го с всякакви лакомства, грижи се за него, никога не е отказвал да му купи, каквото и да е“, коментират колеги на Андреев.

Асенова обаче не била доволна и настоявала да получава и пари в брой. Тв водещата дори вече е подала иск в съда, според който настоява поне за 500 лева месечна издръжка на детето. А адвокат по делото й е Жоро Игнатов, който представя Вихра при развода й с Иван.

Самият Игнатов е твърдо решен да издейства максимално висока издръжка за сина на Андреев. Проблем обаче бил фактът, че родителите не са женени.

Припомняме, че срещу синоптика е подаден иск за издръжка от спортната журналистка. Ако съдът го уважи Андреев ще плаща в пъти повече от законово определената сума, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Свързани новини