search icon

Любопитно

Азис: Нападението над Ахмед Доган ми изглежда суперистинско!

Фолк певецът изрази мнението си по по повод политическия скандал

"Всичко, което видях, ми изглежда суперистинско. Много са ми странни хората, които казаха, че това е театър. Българинът никога не приема нещата такива, каквито му се поднасят. Винаги търси подтекст. Дори човек не може да бъде нападнат по нормален начин. Той винаги е нападнат с умисъл. И да умре, не дай си Боже, нарочно е било. Няма оправия с българина", обяви Азис.

Според него това е така, защото много години хората са били лъгани. "И аз ги разбирам", твърди чалга звездата.

Васил "няма идея" дали нападението над Ахмед Доган е организирано, или не. Но според певеца "човекът, който го е направил, е психически неуравновесен".

Що се отнася до скандала, гръмнал по повод европарите, които Митко Димитров - Пайнера спечели по Оперативна програма "Конкуретноспособност", Азис е категоричен, че чалгата не е западнала, а е единствената печеливша музика у нас, каза той за "24 часа".

Костинбродският славей коментира и изказването на Теди Москов, че "чакалите край Варвара вият по-мелодично от чалгарите", така: "Ми чудесно, да се пренесе тогава при Риана. На остров Барбадос".

Освен това Азис смята, че Риана и Бионсе също са нападани от интелектуалците: "Естествено, че една гола Бионсе вади очите на интелектуалците".

Изпълнителят анализира, че няма разлика между нея и родните чалга певици: "Косите са еднакви, гримът, дрехите са еднакви, дизайнерите са еднакви. Един стил имат, само че техните са по-дебели от нашите", цитира lifestyle.bg.

От интервюто става ясно също, че Азис дължи световната си слава на образа си, а не на музиката. И допълва, че промяната на имиджа му е въпрос на настроение. "Въпреки това не се харесвам чак толкова, колкото изглежда отстрани. Не съм такъв нарцис", скромничи той.

Свързани новини