search icon

Любопитно

Мишел Обама - дамата в червено (снимки)

Миналата вечер беше като наградите „Оскар“ за Мишел Обама. От няколко седмици всички се вълнуваха от това каква рокля ще избере първата дама за бала по случай встъпването в длъжност на Барак

Миналата вечер беше като наградите „Оскар“ за Мишел Обама.

От няколко седмици всички се вълнуваха от това каква рокля ще избере първата дама за бала по случай встъпването в длъжност на Барак, пише eva.bg.

Самата тя успя да опази в тайна избора си. До последно се колебаела между тоалетите на двама дизайнери. И малко преди церемонията взела окончателно решение – пак заложи на Jason Wu.

Казваме „пак“, защото и за бала по случай първия мандат на Барак бе с негов тоалет. Тогава бе бяла рокля, а сега реши да впечатли с червен цвят.

За честванията през деня пък Мишел Обама заложи на американския дизайнер Thom Browne – и роклята, и палтото бяха негови. Самият той научил половин час преди да се появят първите снимки, че ще бъде с неговите дрехи.

По традиция тоалетите, които носи първата дама за встъпването в длъжност, се изпращат след това в Националните Архиви и за съжаление, няма да видим отново Мишел със същото палто.

Свързани новини