search icon

Любопитно

Вили Марковска се върна на дансинга

Младата дама се завръща на тази сцена заради шоуто "Любовни сезони"

Актрисата Вили Марковска, която беше част от танцовото риалити Dancing Stars отново ще покаже стъпки на дансинга.

Младата дама се завръща на тази сцена заради шоуто "Любовни сезони", в което ще й партнира Наско - партньора й от Dancing Stars.

"Наложи ми се да си припомня наученото, бях забравила всичко. Вчера, когато ми бяха първите репетиции не се представих никак добре", разказа в сутрешния блок на бТВ Марковска.

В проекта, чиято премиерна дата е 18 февруари в Модерен театър, ще се включи и афро танцьора и хореограф Алфредо Торес. След това представлението ще се покаже в Пловдив, Стара Загора и Варна, пише Lifestyle.bg

Посланието на спектакъла е, че всички носим маски, но можем ли да скрием зад тях това, че обичаме? Не е ли любовта онова пламъче, към което упорито се стремим да достигнем, бягайки от студената прегръдка на самотата? Защото всички ние, обладани от своята суета, крием лицата и душите си. Изгарящата страст на лятото, покрила със забрава студения порив на любовната зима. Копнежът за пролет, скрит в златните цветове на последното есенно листо на клона на живота. Безспирният кръговрат в Любовни сезони.

Свързани новини