search icon

Съдби

Лестер: Не са ме били заради българския химн

''Не съм пребит. Имах няколко закани във фейсбук, че ще ме пребият, където ме видят''

От няколко дни се говори упорито, че риалити звездата Лестер е бил пребит от банда националисти в Македония. Според разпространените клюки, той бил нападнат и зверски пречукан в центъра на македонската столица Скопие.

Причина за мелето станало изпълнението на Лестер на българския химн  в риалити предаването. След въпрос към македонския красавец, дали тиражираните информации са истина, а той през смях заяви, че няма такова нещо.

''Не съм пребит. Имах няколко закани във фейсбук, че ще ме пребият, където ме видят'', сподели любимецът на България пред.

Лестер добави още, че харесва нацията си и не вижда нищо лошо, че е пял родния химн. Той допълни, че с желание е изпълнил химна.

Никола, както е името му, заяви, че сънародниците му са видяли само част от неговото изпълнение, което изглеждало доста страшно. Звездата обясни, че, ако е било излъчено цялото предаване е щяло да се види, че това е мисия, която той трябва да изпълни.

''Аз харесвам Македония, но харесвам и България'', уточни младият мъж. Лестер заяви, че не се страхува от заплахите, защото били от тийнейджъри и деца, цитира blife.bg.

Свързани новини