search icon

Звездите

Магда мечтае за сватба на морето

Певицата, която тази година отбелязва 10 години на музикалната сцена, от няколко месеца се радва на компанията на нов приятел

Певицата, която тази година отбелязва 10 години на музикалната сцена, от няколко месеца се радва на компанията на нов приятел.

В момента блондинката се чувства много добре и определено е щастлива.

Новият човек до поп фолк певицата Магда се казва Любомир.

Двамата са заедно вече няколко месеца и всичко между тях върви прекрасно. Запознали ги общи приятели.

"Не ме ревнува и се отнася с разбиране към професията ми. Той е човекът, който постоянно ме бута в кариерата, за което съм му благодарна. Широкоскроен е и имам чувството, че го познавам от доста дълго време", обясни блондинката в "Сладки приказки" по TV7.

Изпълнителката дори вече си представя сватбата си с него, пишат от blife.bg.

Вярва, че именно той ще я отведе пред олтара. Със сигурност иска всичко да е в бяло и тържеството да се състои на морето.

Междувременно Магда пусна балада с македонеца Игор Шарески - "Обич по-жестока от омраза".

"Той е известен македонски изпълнител, прави по-баладични песни. С него се запознахме в Банско, където снимах едно предаване. Станало му интересно коя съм, какво снимаме и така", разказва певицата за срещата си със своя колега, с когото планират и по-динамично парче.

Снимали клипа в Народния театър, за което помогнал нейният приятел Любо. Изпълнителката отдавна искала да направи видео там, защото мястото според нея е уникално. Признава, че обича да ходи на театър, но не го е правила от миналото лято. Все пак възнамерява да поправи грешката.

Свързани новини