search icon

Любопитно

Гришо стартира на двойки с Багдатис в Мелбърн

В четвъртък сутрин след 07:30 часа българинът и партньорът му Маркос Багдатис от Кипър ще се изправят срещу американо-австралийската двойка Райън Харисън/Матю Ебдън

В четвъртък сутрин след 07:30 часа българинът и партньорът му Маркос Багдатис от Кипър ще се изправят срещу американо-австралийската двойка Райън Харисън/Матю Ебдън.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава участието си на Australian Open в турнира на двойки.

В четвъртък сутрин след 07:30 часа българинът и партньорът му Маркос Багдатис от Кипър ще се изправят срещу американо-австралийската двойка Райън Харисън/Матю Ебдън в двубой от първи кръг.

Срещата ще се играе на "Margaret Court Arena" - третия по големина корт в Мелбърн с капацитет 6000 зрители, пишат от bsport.bg.

Съперниците на българина и кипъреца имат две титли от турнири като двойка в Нюпорт през 2011 година и в Атланта през миналия сезон. Двамата достигнаха и до четвъртфинал на "Ролан Гарос" през 2012 година.

25-годишният австралиец е 87-и в световната ранглиста на двойки, а 20-годишният американец е под номер 61. Димитров е 564-и в световната ранглиста при дуетите, а Багдатис е 184-и.