search icon

Любопитно

Тризначките проговориха за Стоян Дудов

Броени дни след излизането си от Къщата тризначките започнаха разчистването на сметки със съквартирантите

Броени дни след излизането си от Къщата тризначките започнаха разчистването на сметки със съквартирантите.

След като захапаха финалистите, те не пропуснаха да изразят мнението си и за напусналите участници. На прицел този път бе взет, не друг, а фитнес инструктора Стоян Дудов. Вяра, Надежда и Любов продължават да твърдят, че нямат нищо общо с него, въпреки че в мрежата се появиха доказателства, че четиримата се познават. Както изглежда помежду им отдавна има конфликт, тъй като триото не пропусна да го захапе. По повод примера, който дава на младежите и желанието му да бъде известен.

„Той е доста объркано момче, не знае къде е.“, коментират снизходително трите грации. Според тризначките Стоян искал да е известен, но просто не притежавал качества, които да покаже. Това била и основната причина да излезе от Къщата толкова бързо. Не защото е нечие протеже, а защото бил скучен, пишат от kliuki.bg.

„Не знаем какво търсеха да покажат от това момче на младото поколение, но той затова толкова бързо си замина - никой в къщата не разбра нищо за него, нито от къде и какво се случва с него.“, коментират тризначките в интервю за avtora.com. И допълват, че са положили усилия да го разберат, но до напускането му не постигнали никакъв успех.

Свързани новини