search icon

Любопитно

Чочо Попйорданов с лекарска забрана за алкохол

Актьорът на свой ред също заявил, че вече му е крайно време да осмисли живота си, като стане баща

Пълна забрана за употреба на спиртни напитки издадоха лекарите на Чочо Попйорданов, разказаха притеснено негови колеги.

Те пък от своя страна решили да се покажат съпричастни и с всички сили да помогнат на своя приятел в трудния момент.

За целта измислили да го поставят под непрекъснато наблюдение и във всяка една секунда до него да има човек, който да следи какво прави.

Самият Чочо също най – накрая разбрал, че пиенето не жали никой.

Поради тази причина в последните седмици полагал огромни усилия да не посяга към чашката, или поне да не прекалява. Дори имало случай, в който той сам дал начената бутилка на свои колеги и им казал да не му позволяват да пие.

Като пряко следствие от това, в новите серии на „Под прикритие” драгите зрители видяха коренна промяна в популярния актьор. Пред тях Попйорданов се показа напълно трезвен, концентриран и дори с по – разбираем говор.

Друга причина за промяната в актьора е намерението на приятелката му Даниела да осинови дете. Според запознати тя дори вече е подала документи пред властите.

Актьорът на свой ред също заявил, че вече му е крайно време да осмисли живота си, като стане баща. Желанието му да се подготви за този момент надделяло над порока и той се амбицирал да се излекува напълно.

„Подкрепяме го с пълни сили и виждаме, че самият той силно желае да бъде себе си. Защото когато не е трезвен често наранява своите близки и приятели, а поради тази причина ние непрекъснато го следим и внимаваме да не направи нова изцепка. На практика сме станали пъдари, но все пак е за добро” – споделят колеги от театъра.

Артистите са категорични, че съвсем до скоро Чочо Попйорданов редовно закъснявал за репетиции, идвал в неопрятен вид, непрекъснато носел поне една бутилка с концентрат в багажа си. Не пропускал дори и най – малката възможност да гаврътне поне една чашка. За щастие това останало в миналото и всички били много доволни от него.

Свързани новини