search icon

Любопитно

Иво Бързия зарязал Анелия заради палава манекенка!

Самата раздяла била особено драматична. Поп фолк изпълнителката имала уговорена среща с Иво в някаква чалготека, където щели уж да празнуват

Красивата фолк певица Анелия бе зарязана от гаджето си Иво Разложки само месец, след началото на тяхната връзка.

Въпреки че пред медиите тя загадъчно намекна за своята нова любов и този път романсът бе прекратен преждевременно, без тя самата да има каквато и да било вина.

Близки до певицата разкриха, че Иво Бързия наскоро си харесал млада манекенка, която се славела като истинска тигрица в леглото. Девойката била млада, но доста отракана и за нея се знае, че не отказва каквото и да било сексуално удоволствие, пише skandalno.net. По този начин Анелия се оказала замесена в любовен триъгълник в момента, когато си мислела, че най-накрая е намерила своя човек.

Самата раздяла била особено драматична. Поп фолк изпълнителката имала уговорена среща с Иво в някаква чалготека, където щели уж да празнуват. Когато обаче отишла там, той я чакал с новата си приятелка и в кратък разговор съобщил, че иска да се разделят. Пред нея изтъкнал, че причина за това са вечните му ангажименти, но в действителност бил оплетен в мрежите на моделката.

„Анелия за малко щяла да припадне. Никога не е и предполагала, че някога ще й се наложи да преживее подобно унижение. Просто не е знаела какво да каже, но за щастие бързо се окопитила и тръгнала към дома си” – разказват нейни опечалени другарки.

Свързани новини