search icon

Любопитно

Стойка, близначките, Димитър и Лиляна са номинирани за изгонване от Къщата

Вотът на съквартирантите за изгонване от шоуто бе почти предизвестен

Номинирани за изгонване от къщата на Биг Брадър тази вечер са Стойка, тризначките,  Димитър и Лиляна.

След множество скандали и провалена тайна мисия на Лиляна, вотът на съквартирантите за изгонване от шоуто бе почти предизвестен.

И макар да се изправяха един срещу друг при номинациите, емоциите ескалираха и участниците не си спестиха доста обиди.

Най-разпалена плеяда при номинациите изнесоха Стойка и тризначките, които си размениха номинации, обиди и нападки. Това разстрои трите сестри и дори разплака Надежда.

До номинацията на Лиляна се стигна, след като получи тайна мисия от Биг Брадър да се превърне в най-мразения и най-номинирания съквартирант. И макар да смяташе, че това е кауза-пердута, красавицата се размина на косъм и само един глас с успеха. Отрицателни точки й дадоха нейните приятели Стойка, Борислав, Найден и Димитър, заподозрели, че Лили има мисия.

 За съжаление, дразнителят на Къщата Стойка я изпревари в класацията. С неуспеха на мисията на Лили тя излиза на номинация, а гладът влиза в шоуто, защото залогът в мисията й бе бюджетът на брадърите.

За поредната номинация на Димитър допринесоха македонците Никола (Лестер) и Цеце, които от началото на шоуто са в конфликт с него.

Тризначките отново са бяха на прицела на останалите с множеството си претенции, високото си самочувствие и ежедневните скандали.

Кой ще напусне шоуто, ще се разбере в понеделник в живото предаване.

Свързани новини