search icon

Любопитно

Лиляна се прави на недостъпна

Пловдивчанката половин час се обяснява пред съквартиранта си Дими как не таи никакви чувства към Борислав

Пловдивчанката половин час се обяснява пред съквартиранта си Дими как не таи никакви чувства към Борислав.

Любовта на Лили и Борислав разцъфна по време на третия сезон на Биг Брадър. Двамата имаха много запомнящи се моменти и въобще не се свеняха да демонстрират чувствата си пред камерите, пише Супер 19'.

Цяла България стана свидетел на тяхната романтична история, а днес силиконовата пловдивчанка вече я е оставила в миналото, но вместо да си трае, тя си навири носа и взе да се чуди как да унижи бившия си. Тя държа половинчасова реч, с която се опита да втълпи на Дими, че нищо, ама абсолютно нищо не изпитва към Боби. Според Димитър обаче между тях все още има искри, а ръгбистът не случайно често я апострофирал в разговорите и се опитвал да ѝ привлече вниманието.

Боби прави опити за флирт, но силиконката се прави на недостъпна, дали пък това не е трик от страна на продуцентите на Брадъра, коментират близки на засуканата пловдивчанка. Съквартирантът дори заяви на хубавицата , че тя самата също се закача неволно с екслюбимия  и никак не е безразлична.

Лили категорично отрече и се впусна в дълги и досадни уверения, че това хич не е така, най-малкото, защото тя си имала приятел. Това, както знаем не е никакъв довод, защото ако случайно е забравила, по времето на аферата си с Борислав също беше обвързана.

Е, след всичко, което тя каза, се надяваме, че ако не другите, то поне себе си е убедила във версията. Гадното е, че кокетката , която иска да става актриса, направи цялата си тирада достояние на околните и по този начин злепостави и все едно удари с нож в сърцето на Боби.

Зрителите на шоуто са адски недоволни от постъпката ѝ и никак не я оправдават, каквото и да се е случило между тях, за да се стигне до раздяла, пише още Супер 19'.