search icon

Любопитно

Илайджа и приятели

Преследван от светлините на прожекторите по време на снимки, известният актьор Илайджа Ууд предпочита да прекарва свободното си време далеч от светския шум заедно със своите братя по душа - Джейсън Зв

Преследван от светлините на прожекторите по време на снимки, известният актьор Илайджа Ууд предпочита да прекарва свободното си време далеч от светския шум заедно със своите братя по душа - Джейсън Зволински, Джим Рота и Рей Тексел.

Четиримата се познават открай време, a историята на тяхното приятелство е впечатляваща предвид разнородните им таланти и уникалните им професионални насоки. Докато Илайджа е отдаден на  киното, Джейсън организира събития за Американската музикална aкадемия, Джим e диджей и фронтмен на хеви метъл групата “Fireball Ministry”, a Рей е международен състeзател и треньор по конна езда... И точно тези различия доказват, че приятелството им e истинско и неподправено като любимото ирландско уиски.

Приятелските срещи на по не отсъстват дори когато Илайджа е зает с нова филмова продукция. Наскоро той приключи снимки за последния филм на Питър Джаксън “Хобитът”, в който отново се превъплъщава във Фродо Бегинс – ролята, която му донесе световна слава в трилогията от филми, базирана на романa на Джон Толкин “Властелинът на пръстените”.

И докато повечето хора го познават именно от изявите му на големия екран, Илайджа активно се занимава и с музика. Той има свой собствен  музикалeн лейбъл “Simian Records”, а в по-тесни кръгове е известен и като диджей от формацията “DJs Wooden Wisdom”, с която е участвал на редица партита. Едно от най-запомнящите му се изпълнения е от по-рано тази година на Bushmills Live - първия музикален уиски фестивал, проведен в ирландската дестилерия . Фестивалът премина под мотото “Handmade whiskey, handmade music” – философия, която Илайджа и приятели споделят открай време...

Научи повече за тяхната история тук: https://www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria/app_283220191797524
 

Свързани новини