search icon

Любопитно

Angy Kore и Mario Ranieri превземат София в събота

Тази събота, 24 Ноември, столичният парти център 4КМ ще бъде домакин на следващото голямо събитие на Renesanz

Тази събота, 24 Ноември, столичният парти център 4КМ ще бъде домакин на следващото голямо събитие на Renesanz.

Хедлайнери за вечерта, озаглавена Techno Mayhem 2012, ще бъдат ANGY KORE (Италия), MARIO RANIERI (Австрия) и унгарците QUARILL, BENTECH и NORMAN ANDRETTI.

Партито ще се вихри едновременно на три сцени: Renesanz floor, System Error floor и Tekk floor, като на тях заедно с гостите ще се изявят повече от 20 български диджеи, сред които се открояват имената на Balthazar & JackRock, Birben, Fartech, Joy и др.

Интересът към събитието е огромен, като близо 2000 човека са потвърдили присъствието си в Интернет.

Организаторите са се погрижили за перфектен саунд от реномираната световна марка FUNKTION-ONE. За всички, които имат желание и сили за още танци сутринта, е предвидено и афтърпарти в клуб Lifehouse от 06:00 часа.

Билетите за Techno Mayhem 2012 са на цена 20 лв., а ВИП билетите от 30 лв. дават право на достъп до специалната бекстейдж зона, седящи места, както и приоритетно влизане на входа.

Билетите се продават в мрежата на Eventim в цялата страна - във веригите Germanos, Jeff, Multirama, PC Expert, Office 1, Orange, Usit Colours, Пикадили, Техномаркет, Технополис, M-tel, както и всички бензиностанции OMV.

Римската ъндърграунд  сензация Angy Kore има издадени над 400 парчета за 4 години, присъствие в плейлистите  на редица топ диджеи, постоянна  заетост из целия свят и незабравимо  поведение зад пулта. Прогресиращата италианска звезда е част от легендарния лейбъл Italo Business, а енергичното техно звучене му е запазена марка. Всеки, присъствал на негов лайв сет, остава силно впечатлен - в което през миналото лято се увери и хилядната публика на Cacao Beach, която стана свидетел на страхотното му представяне.

Mario Ranieri, познат в България също и като Super Mario, е икона в техно средите от повече от 10 години. През 2012 записа изключително силни участия на фестивали като Awakenings, Nature One и Monegros, където свири пред публики от над 20.000 човека. Лейбълът му Schubfaktor е в челните редици, а неговите собствени парчета обикновено се превръщат в хитове. Повече с излъчване на рок звезда, отколкото на DJ, Mario Ranieri е невероятен шоумен, държащ до последно всички на дансинга и оставящ без дъх феновете със своите сетове.