search icon

Любопитно

Алекс Раева потопи DJ Дончо край Бали

Двойката кроеше планове за екзотична ваканция още през февруари

Верни на традицията да бягат на топло, когато тук замирише на зима, Алекс Раева и DJ Дончо отскочиха до Бали.

Двойката кроеше планове за екзотична ваканция още през февруари, но ангажиментът на Алекс като водеща в „България търси талант” и актриса в „Седем часа разлика” ги осуетиха.

През лятото пък предпочетоха да събират тен по родното Черноморие и в редките паузи между участията си.

Зелена светлина за приключения тандемът си е дал в началото на ноември, когато попаднал на тънка оферта за полет към индонезийския остров, научи „Монитор”.

Промоцените ги накарали да се откажат от Австралия и Нова Гвинея.

Към настоящия момент хаус продуцентът и любимата му мерят акваланг по бреговете на Сейшелите. Завръщането им е планирано за началото на декември, когато ще стартират клубно турне в по-големите градове на страната.

Дни след като отшуми новогодишния ни махмурлук Алекс ще забие ток в нюйоркските декори на Киноцентъра в Бояна, за да изиграе Нина Роси и в четвъртия сезон на „Седем часа разлика”.

Преди да се събере с пеещата актриса, познанията на Дончо за екстремните спортове се свеждаха само до програмата на Discovery. От последния им воаяж до Куба обаче той пази топли спомени и от сърфиране с делфини.

„Оказа се изключително способен дайвър. Доста по-добър е от хора, които от години се занимават с това. Но просто не е намерил кой да го научи, не че е имал страх от водата”, сподели Алекс. Бойното си кръщение в гмуркането музикантът прие сърцато и заради мечтаната от Алекс подводна сватба. Към днешна дата обаче певицата я определя като химера:

”Изобщо не държа да бъда женена за някого. Смятам, че брачният обет се дава със сърце и без подписи. Тия неща с бялата рокля просто не са за мен. Иначе това с брака сред коралите бих го направила само защото и двамата изживяваме страхотна емоция с гмуркането и този спорт ни омиротворява.”

Свързани новини