search icon

Любопитно

Меган Фокс лице на Acer

Първата роля на сексапилната актриса ще бъде да представи Acer Aspire S7 Ultrabook

 Меган Фокс ще бъде новото рекламно лице на технологичния гигант Acer.

Първата роля на сексапилната актриса ще бъде да представи Acer Aspire S7 Ultrabook.

Устройството е създадено от нулата с идеята да постави нови стандарти в дизайна и да достави нови възможности на потребителите. От днес  устройството се продава и на родния пазар, пише inews.bg.

Според Acer Aspire S7 Ultraboo e голяма крачка напред в развитието на компанията, добавяща към комбинацията от производителност и естетика едно изключително потребителско преживяване благодарение на сензорния екран и Windows 8.

Aspire S7 Ultrabook се предлага в два размера, 13.3-инчов и 11.6-инчов. И двата модела идват с лъскаво шаси от кован алуминий, което ги прави адски тънки и леки, но достатъчно здрави, за да издържат при работа и ежедневна употреба.

Нещо повече, изваяният бляскав Gorilla Glass 2 капак допълва модерния и изтънчен вид на 13.3-инчовия модел.

И двата модела разполагат с 10-точков сензорен Full HD дисплей, извайващ ясни и детайлни изображения и предлага по-плавно и по-точно сензорно управление. Сензорното преживяване е подсилено с помощта на новия Acer Ring, приносът на Acer към по-добрата сензорна навигация, предназначен да осигури по-бързо сърфиране в интернет, възпроизвеждане на музика или разглеждане на снимки, видео и документи.

За да може да споделяте съдържание и да подобрите екипната работа, 13.3-инчовият модел се отваря до пълно хоризонтално положение, предлагайки нови начини за комуникация, които са по-производителни и забавни.

Серията Acer Aspire S7 представя и клавиатура със светлинен сензор, която автоматично долавя промените свързани с осветеността и регулира яркостта на подсветката.

Тъчпадът на Acer е подобрен и това оказва влияние върху използваемостта, чувствителността, точността и общото усещане при докосване.

Най-новият ултрабук на Acer вече се предлага в търговската мрежа в България.

Свързани новини