search icon

Звездите

Джена: Доволна съм от работата, която свършихме

Съвсем скоро Джена ще представи новия си музикален албум

Съвсем скоро Джена ще представи новия си музикален албум.

Както още преди месеци тя сподели, промоция на CD-то няма да има, а вместо това е решила да даде пресконференция."Определено няма да правя промоция. Най-вероятно ще има пресконференция, на която да представя албума пред журналистите, за да кажа с кой съм работила и какво съм правила. Още обмислям този момент" - заяви фолк звездата пред "Планета", цитират от signal.bg.

За съдържанието на диска изпълнителката обясни: "Не са ми толкова нови песните, че да правя промоция. Повечето песни са наложени с клипове. Новите са само 3, а в албума са 14. Включих 3 народни песни в албума си - нещо, което моите почитатели очакват. Направихме много хубава фотосесия с Костадин Кръстев - Коко. Изкарахме едно хубаво лице. Много съм доволна от работата, която свършихме през отминалите 2 години".

Певицата подчерта, че вече е финализирала работата по новия си албум, но все още не знае точната дата, на която ще излезе албумът. "Аз лично нямам търпение. Въпрос на време е албумът да е факт, в момента се обработват документите. Моята работа е финализирана" - каза тя.