search icon

Любопитно

Раздават безплатни билети за концерта на Дженифър Лопес

10 безплатни билета за концерта на Дженифър Лопес могат да спечелят притежателите на карта VIVACLUB

10 безплатни билета за концерта на Дженифър Лопес могат да спечелят притежателите на карта VIVACLUB. Телекомът раздава наградите във Facebook-страницата си до края на седмицата. Още 10 фена пък ще получат последния компактдиск на световната латино дива – LOVE? - като утешителна награда.

Дженифър Лопес ще зарадва българските си фенове с концерт на 18 ноември в зала ''Арена Армеец'' в София. Изявата е част от световното й турне Dance Again и е вторият опит на певицата да се представи пред родната пу! блика, след като преди шест години отмени концерта си у нас.

За да станат част от шоуто, потребителите трябва да се регистрират и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с Дженифър Лопес. Играта e достъпна на корпоративния сайт на оператора vivacom.bg/JenniferLopez, както и на страницата във Facebook до 11 ноември, включително. Имената на печелившите щ! е бъдат изтеглени с томбола и обявени в страниците на играта на 12 ноември 2012 г.

За да играят за билетите, потребителите трябва да имат валидна VIVAClub карта - да  отговарят на условията за лоялни клиенти, което означава да ползват поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и да нямат закъснели плащания. Участниците не е необходимо да притежават реалния пластмасов носител на картата. Всеки лоялен клиент може да я заяви напълно безплатно на тел. 123 и да получи номера на картата си в момента на своето обаждане.

Свързани новини