search icon

Съдби

Антония Петрова за хейтърите: Нокаутирах ги до безсъзнание!

''Нарочно не оповестих, че съм избрана за ''Мисис Москва'', тъй като пословичната българската злоба не исках да ме настигне на този конкурс''

"Нарочно не оповестих, че съм избрана за "Мисис Москва", тъй като пословичната българската злоба не исках да ме настигне на този конкурс. За конкурса в Москва се явиха няколко хиляди кандидатки."

Това заяви новата "Мисис Русия" Антония Петрова в интервю за Нова телевизия.

Тя посочи някои от разликите между конкурсите за красота в България и в Русия.

"Там тежестта на короната е много по-голяма, също и професионализмът и уважението. Там хората умеят да признаят, когато някой постигне нещо", смята тя.

Победителката в мащабния конкурс разказа, че нямало негативни коментари за нея в сайтовете, докато новината за победата й не била оповестена в България. Тогава тръгнали злобни коментари с правописни грешки на руски, което накарало модераторите на сайтовете да направят справка. Оказало се, че тези писания идвали от България.

*Снимка: Bulphoto

"Абсурдно е в страната на милиардерите да купя аз конкурс!", заяви Антония и посочи, че повечето от кандидатките били съпруги на богаташи.

Според нея, в България хората винаги са завистливи. Интелигентните хора не пишат в сайтовете. Нормалните хора си имат много по-важна работа.

"Аз съм всичко, но не и жертва", изпъчи гърди миската.

Тя разказа за паралелния конкурс, организиран в Русия от Ала Маркина. Той е без патент и е на практика нелегален. Победителката в него – Ина Жиркова, няма право да се титулува "Мисис Русия".

"В страна на олигарси и красавици няма втори начин", отговори тя на въпросите за купуване на конкурса и отсече: "Такава корона няма да дойде в България втори път!"

*Снимка: Bulphoto

Сега започват ангажиментите на победителката, сред които ще има и много благотворителни каузи. Антония не се плаши от такива, които защитават правата на животните.

"С какво норките се различават от свинското и бройлерите, които българите всеки ден слагат на масите си", попита тя в отговор на въпросите за любовта й към кожените палтенца.

"Аз си имам достатъчно приятели", отсече “Мисис Русия” и добави: "Който трябва, ме цени".

Тя самата никога не би написала коментар под статия за някого, независимо какво е направил
.
Антония размаха пръст и на жълтите медии. Сега за нея работи голям екип, който следи всички публикации по неин адрес.

"Внимавайте какво пишете! Първо проверявайте, а не пишете без доказателства и аргументи каквото ви скимне", предупреди тя.

В Русия имало случаи на затворени сайтове заради неверни статии, а организаторите на конкурса не биха позволили да се опетни името му.

"Не знам откъде съм", каза Антония, посочвайки, че е родена в Пазарджик и отдавна не живее в Перник.

В момента е управител на консултантска фирма за икономически и юридически консултации. "Нямам нито един ден, в който не съм работила".

"Общо взето ги нокаутирах до безсъзнание", каза тя за зложелателите си.

"Аз победих, това е положението. Не съм дала аз пари, на мен са ми дали", беше отговорът на въпроса каква е паричната й награда.

Свързани новини