search icon

Звездите

Пайнерки бойкотират Преслава

Поредната война подготвят певиците на Пайнер срещу своята колежка Преслава

Поредната война подготвят певиците на Пайнер срещу своята колежка Преслава.

Според приятели на разгневените певачки, те се ядосали, че на традиционния мега концерт на звездите през декември - Митко Пайнера е поставил Преслава на последно място. Тоест тя ще закрие концерта и ще излезе последна, което на пайнерски език означавало, че е най-добрата и ще се набие в очите на зрителите като финалист.Откъде накъде тя ще е най-добрата и ще закрива концерта, кудкудякат всякакви звезди - от платинено руси, до такива с абаносови къдрици. Коя е тя и за каква се мисли, жужат те и подготвят сладко отмъщение. Доколкото хората са запознати с прийомите й, някои звезди ще си платят на жълти издания да очернят Преслава. Други ще прошепнат по някоя пикантна информация за нея.

Тайно й била ядосана и Ивана, понеже конкурентката й взела мястото в журито на „Гласът на България“. Пайнерките вече разказват, че Преслава била любовница на шефа им Митко и затова той я лансирал. На всичкото отгоре миналата година тя пак пяла последна и този факт минал границите на търпението на всички, пишат от skandalno.net.

Силиконовите бомби са бесни и даже подхвърлят, че Митко Пайнера ги избира не по гласови данни, а по това коя колко е добра в неговото легло. Засега те просто решили да игнорират певицата, да не приемат съвместни участия с нея, да спрат да й говорят и други женски отмъщения. Те вече критикуват и новия й клип към песента „Разкрий ме“, където тя пее във вана с лед, а после в огромна коктейлна чаша.

Въпреки хвалебствените думи на феновете й, колежките й твърдят, че клипът е безвкусен и даже е пооткраднала някои детайли от Бионсе. Освен това те злословят, че Преслава е без гадже и след като Жоро Бирмата я заряза, сега била нервна и непрекъснато се ослушвала из бизнесменските среди, кой ще й стане покровител и ще й плаща сметките.

Свързани новини