search icon

Любопитно

Галена изневерила на Галин със старо гадже

След участие певицата се видяла със свой бивш приятел

Галена не пропуснала възможността да изневери на любимия си Галин непосредствено след скорошно участие в известна столична чалгатека, носи клюката.

Във въпросната вечер певицата срещнала свое старо гадже и двамата се разприказвали в почивките между отделните сетове, пише skandalno.net.

Когато вечерта напреднала, между Галена и загадъчния мъж започнали да прехвръкват искри, тъй като и двама вече били доста почерпени.

Градските легенди носят, че въпросният мъж не е бил в България и в момента живее като изгнаник в Лондон, защото тук не можел да си намери хубава работа. В британската столица изкарвал добри пари, въпреки че съвсем не му било лесно и трябвало да се съобразява с тамошните условия на живот, цитира lifestyle.bg.

Изповедта на старото гадже била повече от достатъчна, за да разчувства Галена и след края на спектакъла двамата се качили в колата на певицата и отпрашили в неизвестна посока. Изпълнителката наредила на личните си гардове да не се занимават с нея тази вечер и ги пуснала в отпуск до сутринта.