search icon

Любопитно

bTV: Настояваме снимките на ''Седем часа разлика'' да бъдат възобновени

''Едностранното решение на „Глобал филмс” да спре снимачния процес противоречи на договорните отношения между страните. bTV не приема решението на „Глобал филмс”...''

bTV разпространи официално становище по повод решението на „Глобал филмс” за прекратяване на снимките на „Седем часа разлика”.

Вижте го:

''Едностранното решение на „Глобал филмс” да спре снимачния процес противоречи на договорните  отношения между страните.

bTV не приема решението на „Глобал филмс” и настоява продукцията да продължи.

Българските сериали са основен  приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от кино индустрията в своите проекти.

Излъчването на третия поред български сериал, продуциран от bTV - „Седем часа разлика”, е залегнало в стратегията на телевизията за следващите 2 години и в този смисъл очакваме „Глобал филмс”, съгласно договора с bTV, незабавно да подновят работата по продукцията на сериала.

„Седем часа разлика” ще продължи да радва феновете си с вълнуващата история на героите между София и Ню Йорк всеки вторник от 21.00 часа по bTV.''