search icon

Звездите

Доронин изрита Наоми Кембъл от живота си!

Руският олигарх Владислав Доронин се раздели със старата си тръпка, супермодела Наоми Кембъл

Руският олигарх Владислав Доронин се раздели със старата си тръпка, супермодела Наоми Кембъл.

Кой да допусне, че лятото в Ибиса е било последната сладка ваканция на Наоми при Доронин!

Разривът е необратим, пише topnews.ru с позоваване на западни медии. Слуховете, че главата на холдинга Capital Group и вечната му годеница Наоми са пред раздяла, се носи отдавна. Буквално преди дни светските хроникьори видяха с очите си как Доронин се гушка на плажа в Ибиса с Кейт Мос, първа приятелка на гаджето му. Жестовете на двамата са били недвусмислени и никак даже неутрално-другарски, шушука мълвата. Доронин в крайна сметка отвел Кейт Мос в неизвестна посока с луксозната си яхта.

Сега излиза наяве, че Доронин е увлечен от млада рускиня-модел, и то така сериозно, че окончателно дал пътя на “черната пантера”. Нито олигархът, нито Наоми са коментирали раздялата.

Преди време законната съпруга на Доронин разказа в интервю, че е била щастлива с Владислав цели 24 години, докато на хоризонта не се появила Наоми Кембъл. Други източници уверяват, че Доронин все още не е получил официално развод. Според мадам Доронин те двамата с Владислав все още са двойка! Наоми се лъже ако си мисли, че може завинаги да ми го отнеме, е заявила категорично тя.

Светските репортери отдавна наблюдават интереса на Доронин към моделите. Супербогаташът наистина си пада по красавиците от подиума! Преди Наоми той имал петгодишна връзка с шведката Карън Шонбахлър. Нещата с Наоми в един момент са били толкова близо до сватба, че вече имало приготовления за нея, а Кембъл откровеничела пред таблоидите, че иска да има дете от Владислав. Заради неуредения развод на олигарха обаче бракосъчетанието все се отлагало и отлагало.

Свързани новини