search icon

Звездите

Шарън Стоун припадна при "Фенди"

Холивудската актриса Шерън Стоун припадна завчера следобед на ревюто на "Фенди"

Холивудската актриса Шерън Стоун припадна завчера следобед на ревюто на "Фенди", включено в продължаващата в Милано седмица на дамската мода за следващите пролет и лято.

Разбунилата мъжките сънища знойна красавица от "Първичен инстинкт" бе дошла на дефилето на известната модна къща заедно с новото си гадже - 27-годишния аржентински модел Мартин Мика. Естествено, любимата на милиони филмова звезда стана център на внимание веднага след като пристигна в залата на ревюто и явно кефейки се започна да раздава усмивки на фотографи и зрители.

Но когато светлината на прожекторите се насочиха към подиума и манекенките започнаха да представят моделите на "Фенди", Шарън се почувства зле и припадна в ръцете на два пъти по-младия от нея кавалер. Веднага бе извикана линейка на "Бърза помощ" и актрисата бе откарана в поликлиниката на Милано, където е свестена и подложена на серия изследвания.

Час и половина по-късно холивудската звезда напусна престижното медицинско заведение с доста измъчен и изплашен вид. Според докторите не й се било случило нищо сериозно и прилошаването й най-вероятно се дължало на стрес и умора поради часовата разлика между Лос Анджелис и Милано. Злите езици обаче веднага обясниха припадъка с мерака й за ласки от стоящия напоследък неотлъчно до нея Мартин.

Свързани новини