search icon

Съдби

Гала: Не дължа успеха си на Къци и не съм му била любовница!

Гала споделила, че всичките приказки за тъмни сделки между тях били глупости, а слуховете, че Къци се е възползвал от нея сексуално били най-нагла лъжа

Гала изригнала пред свои колеги, че не дължи нищо на бившия си шеф Къци Вапцаров, нито пък той на нея имал да дава.

Това станало по повод на най-различни приказки, че именно симпатичният шоумен бил човекът, който дал старт на успехите й по време на вече отдавна забравеното тв шоу „Невада”, пише skandalno.net.

Гала споделила, че всичките приказки за тъмни сделки между тях били глупости, а слуховете, че Къци се е възползвал от нея сексуално били най-нагла лъжа. В действителност, Вапцаров не бил нищо повече от най-обикновен водещ в „Невада”, който бил назначен на трудов договор от хората с парите, както и самата тя.

„За успешната ми кариера са виновни продуцентите, които навремето прецениха, че съм най-добрият избор за асистентка на Къци в шоуто „Невада”. Той самият беше част от наетия за осъществяването на проекта екип и никога не си е придавал някакви важности, както често го обвиняват. А и да сме имали нещо лично, то е било по взаимна симпатия” – споделила тя.

Гала допълнила, че и в момента страхотно много уважава Къци Вапцаров като човек и професионалист. Напоследък виждала в него огромна промяна, той станал по-духовен човек, който съблюдава правилата на природата. Като капак на всичко, Гала отправила апел към зрителите на „ВИП Брадър” да го пожалят и оставят в къщата. Досега поведението му било супер скучно, но тепърва имало какво да гледаме от него.

Свързани новини