search icon

Любопитно

VIP Brother нагласен?

Съобщение повдигна въпроса знае ли се предварително кой съквартирант до кога ще остане във формата

Доста странно прессъобщение бе разпространено до медиите днес (21 септември).

То анонсира предстоящата инициатива "Моят зелен град" , която ще се проведе на 29 септември в Южния парк в София.

Като водещ на събитието е посочен не кой да е, а номинираният за изгонване от къщата на VIP Brother Орлин Павлов.

Вчера стана ясно, че той отива на елиминации, заедно с Къци и Соня. Кой от тримата ще напусне Къщата обаче трябва да стане ясно чак в понеделник, 24 септември.

Прочитайки информацията, човек остава с впечатление, че всъщност организаторите и водещият са сигурни, че Орлин ще е свободен на 29 септември. Тя гласи следното:

"Петото поредно издание на инициативата "Моят зелен град" ще събере едни от най-обичаните български лица от малкия екран, театралната и музикалната сцена, които ще дадат своя личен пример в опазването на околната среда.

Сред най-големите почитатели на зелената кауза е известният певец и актьор Орлин Павлов. Той стана част от инициативата още през миналата година, когато с голям ентусиазъм се включи в боядисването на пейки в Южния парк.

На 29 септември Орлин, в ролята си на водещ, ще посрещне стотиците доброволци в Западен парк, а после ще се включи заедно с тях в почистването на зелените площи.

В инициативата отново ще се включи Лара от предаването "На кафе”, която е участвала и в предишни издания. Тази година зад зелената идея застават и талантливите актьори Александър Кадиев и Тодор Башиянов, пишат от inews.bg

Свързани новини