search icon

Top stories

Дженифър Анистън забрани на майка си да присъства на сватбата

Анистън е сгодена за актьора Джъстин Теру и отношенията й с майка й се развалиха, след като тя разказа прекалено много подробности за личния живот на Дженифър през 1996 г.

Актрисата Дженифър Анистън забранила на болната си майка Нанси да присъства на сватбата й, защото не можела да си държи езика зад зъбите за личния й живот.

Анистън е сгодена за актьора Джъстин Теру и отношенията й с майка й се развалиха, след като тя разказа прекалено много подробности за личния живот на Дженифър в тв интервю през 1996 г.

"Да присъства на сватбата на Дженифър с Джъстин беше една от големите мечти на Нанси в края на живота й, но сега тази мечта беше разбита на пух и прах", разкри запознат източник.

"Но когато Нанси започна да задава куп въпроси за предстоящото събитие, в главата на Дженифър светна предупредителна лампичка. Тя разбра, че майка й разказва прекалено много за сватбените й планове. Сега тя забрани на Нанси да присъства на сватбата, точно както й забрани да присъства на венчавката с Брад Пит през 2000 г.", допълни източникът.

"След сватбата за 1 милион долара с Брад, на която присъстваха куп звезди, сега Джен иска по-неформална и скромна церемония. Тя смята, че развързаната уста на Нанси е заплаха за личния й живот", заяви източникът, пише БГНЕС.

Свързани новини