search icon

Любопитно

Манго се лепна за Аксиния

Певицата и Златка тренират, другите са се събрали на сладки приказки

Певицата Аксиния, която снощи влезе в Къщата на Вип Брадър, днес вече е активен Съквартирант и излезе на двора да тренира.

Докато Аксиния тренира, Криси Патрашкова и Мариана Пoпова й се радват, пише vipbrother.bg.

Двете не спират да сипят остроумия, защото към Аксиния се присламчи не друг, а ... кучето на Николай - Манго. Явно Манго не е безразличен към чара на красавицата.

Къци Вапцаров пък започна да го раздава като организатор. Докато другите все още се разсънват, култовият водещ ги обиколи и ги разпита дали са си заредили батериите на микрофоните.

Николай Мартинов се топна в басейна, а Юлиян Константинов и Орлин Павлов се присъединиха към Кристина Патрашкова и Мариана, където  главната тема е тяхната ВИП Съквартирантка - Памела Андерсън. Всички са много впечатлени от естественото и непринудено държание на световната звезда, която още спи.

Черната Златка също като Аксиния реши да потренира, което Фънки остроумно коментира - така като ги гледал двете красавици се ободрявал, все едно той прави упражнения. Мариана също се включи с репликата: "Да, аз пък като ги гледам взех, че се изморих".

Малко по-късно, в ''пушкома'' Фънки реши да разкаже страховита история за опасни магарета, която чул от негов познат. Магаретата нападали хората и селяните се видели в чудо. Николай сподели, че е чул, че тези животни са били единствените опитомени животни от Африка.

Свързани новини