search icon

Top stories

Мадона захапа Лейди Гага

"Все пак това е най-висшата форма на ласкателство", заяви певицата по адрес на скандалната си колежка

Поп иконата Мадона за пореден път се изказа остро срещу Лейди Гага.

Този път певицата обвини колежката си в откровена имитация. Изказването се случило по време на концерт в Атлантик Сити, Ню Джърси миналия уикенд.

По време на шоуто Мадона най-неочаквано спряла да пее и изкрещяла на тълпата:

"Искам да посветя тази песен на Лейди Гага! Защото я обичам! Наистина я обичам! Все пак имитацията е най-висшата форма на ласкателство!"

Поводът за нападките на 54-годишната поп звезда към колежката й беше песента "Express Yourself", която според Мадона е Гага е изкопирала съвсем точно в сингъла си "Born This Way".

"Мисля си - каква по-добра реклама за песента ми от това!", допълни певицата, която не пропусна да изпълни въпросната песен по време на световното си турне MDNA, пишат от inews.bg.

До момента Лейди Гага се въздържа да коментира нападките по свой адрес: "Понякога хората се чувстват добре да критикуват работата на останалите. Това им помага да не се вглеждат в себе си и в това, което правят", споделя също по време на концерт в Нова Зеландия Гага.

"Ако човек е истински добър, то той може да открие нещо красиво във всеки около себе си. За мен не е важно  да навлизам в конфликти - искам само да правя своята музика."