search icon

Top stories

Безплатното турне на Ивана се оказа провал

Звездата не успя да събере аудитория

Турнето на Ивана "Надуйте музиката" започна през уикенда, като първата спирка бе Бяла Слатина.

За съжаление звездата на попфолка не успя да събере много аудитория, а единственото, с което се опита да впечатли публиката (освен живото пеене) бяха фойерверките за финал на шоуто.

Освен певицата участие взеха нейният бенд, беквокалисти, балет и двама актьори - Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. Ивана представи свои най-нови песни от албума "Обяснения не давам" и най-големите си хитове през годините.

Въпреки безплатния вход, публиката не беше особено многобройна. Според спецове в бранша този свободен достъп е умишлена стратегия на певицата да осъществи контакт с публиката, т.е. да хване последния влак и да възвърне славата си от преди няколко години.

Следващата й изява беше във Видин, а остава да посети още Благоевград на 29 септември, от 19:00 часа на пл. "Георги Измирлиев" 1, на 4 октомври в Габрово от 19:00 часа на пл. "Възраждане", на 6 октомври хитовата певица ще пее в Русе от 18:00 часа в Летен театър (на ул."Одрин" 4), а при лоши метеорологични условия - Дом на културата (на ул. "Алеи Възраждане" 1). На следващия ден - 7 октомври, певицата ще бъде във Велико Търново, на 12 -ти в Ямбол от 19:00 часа в спортна зала "Диана", на 13-ти в Нова Загора от 18:00 часа на площадката пред НЧ "Д. П. Сивков - 1870", на 14 октомври е концертът ѝ в Смолян, а на 19-ти в Панагюрище, пише lifestyle.bg.

Свързани новини