search icon

Любопитно

Азис и Николета се лигавиха в "Горещо"

Устатата блондинка се опита да изкопчи истината за двамата другари, но от другата страна получи само инфантилни викове

Очакванията, че предаването на Венета Райкова –„Горещо“, ще бъде фурор, се оказа пълна лиготия, защото гостите на водещата- Азис и Николета Лозанова, прекалиха с високомерието и хвалбите си.

Устатата блондинка се опита да изкопчи истината за двамата другари, но от другата страна получи само инфантилни викове и префърцунено поведение.

Азис и НиЛо за пореден път показаха, че коефициентът им на интелигентност е под нулата, но този път тотално прекалиха.

Азия и Николета се държаха досущ като инфантили при Венета Райкова!

Освен, че Лозанова се  похвали с платинена кредитна карта, подарък от Валери, Азис не спря да се фука с разходките си до Сен Тропе.

Разбира се, освен меркантилното поведение на двамата, Николета намери време да захапе и Алисия- бившата жена на Валери Божинов.

Обсъждаше се на коя от двете красавици дупето е по-красиво, но всъщност разговорът заприлича повече на детско шоу, отколкото на сериозен спор.

Скандалният Азис обсъди поведението и на Русата Златка, а злобната Лозанова, не спря за миг да хвърля прах в очите на съпреничката си-Алисия.

От своя страна, Венета Райкова, се въртеше като в небрано лозе, а разгвоорът й се провали напълно. Водещата търсеше вратички към скандалите на Валери и Алисия, с което показа, че е интригантка.

Зрителите бяха тотално въвлечени в лиготиите на Азо и НиЛо, а мнението им за Райкова се превърна в несериозно.

Свързани новини