search icon

Любопитно

Златка Димитрова: Ще ми липсваш, моренце!

Знойната красавица много страда, че лятото свърши

Знойната красавица Златка Димитрова, много страда, че лятото свърши.

Брюнетката пусна своя снимка, на която се радва на морските вълни за последно този сезон и написа във Фейсбук: „Ще ми липсваш, моренце! Очаквам те отново!”

Припомняме, че през целия летен сезон, плеймейтката за миг не спря да качва свои фотоси от морските си приключения. Не веднъж беше критикувана за непрекъснатите си хвалебствия към собствената си особа. Много фенове на красавицата се опитаха да й кажат, че прекалените й амбиции могат да й изиграят лош номер, но Злати се наслаждаваше на всичко като за последно.

Освен, че не пропусна нито веднъж плаж, плеймейтката не изостави и многобройните си ангажименти. Въпреки, че се излежаваше по морския бряг, също като русалка, Златка Димитрова, направи и няколко летни фотосесии, последната от които показа наскоро.

На нея плеймейтката се е разголила както обичайно прави, но този път на преден план се изпъкнали женските й прелести. Димитрова призна, че доста се е поизморила от снимките и иска да намери време за почивка.

Навярно липсата на море и романтика не й действат отпускащо, така че може би ще замести горещия пясък и бриз с някой луксозен спа хотел.

Свързани новини