search icon

Любопитно

Александра Сърчаджиева влиза в Big Brother

Тя ще е водеща на епизодите

Любимата на театралната публика актриса Александра Сърчаджиева ще води епизодите на Big Brother, съобщиха от Нова ТВ.

За първи път шоуто ще има водещ, който ще представя всеки отделен епизод.

Именно това ще прави Алекс, докато познатият от предишните сезони на риалити шоуто Ники Кънчев ще води живите предавания, при които по традиция ще се прави изгонването на съквартирантите от Къщата.

„Очакваме водещият да направи епизодите още по-интересни за зрителите“, каза Радослав Тушев, който е изпълнителен продуцент на предаването.

Въпреки, че Алекс е много млада, кариерата й пред камера е дори по-дълга от тази на Ники Кънчев. В първият си филм – „Мечтатели” на Иван Андонов, тя се снима, когато е едва на две години и девет месеца, в ролята на дъщерята на Димитър Благоев.

Кариерата й като водеща пък започва в младежкото музикално предаване „Мело ТВ Мания” по БНТ, а в Нова ТВ зрителите я видяха като лице на риалитито „Фермер търси жена“.

Сред театралните роли, с които Алекс се гордее, са тези в "Железният  светилник " на Асен Шопов и "Чайка" на Крикор Азарян. Изявите на Алекс  в киното до този момент също заслужават внимание - участието й във  "Версен Жеторикс", където играе с Кристоф Ламбер , както и българкият филм, който дава сериозен тласък на кариерата й - "Шивачки"  на Людмил Тодоров.

За него тя печели наградата на най-добра женска роля на редица филмови  фестивали. Последната и роля в телевизията беше в сериала „Женени с деца в България

Свързани новини