search icon

Любопитно

Вижте защо Николета Лозанова отиде в къщата на Жулиета! (снимки)

Плеймейтката обиколи Верона, за да напише послание за любов

Знойната плеймейтка Николета Лозанова беше на обиколка из Италия. Красавицата посети Верона, като се отби специално до къщата на Жулиета. НиЛо показа за пореден път, че обожава италианския дух и култура.

Докато обикаляше улиците на Верона, Лозанова отиде до къщата на Жулиета, за да остави своето любовно послание на стената, която се намира точно на входа, в двора на Жулиетовия дом.

Според легендата, всеки, който влезе в къщата на Жулиета, е длъжен да напише любовно послание, или имената на своя любим. Така, влюбените ще се обичат цял живот. В къщата, където Ромео е отивал да се вижда с Жулиета, е пълно с подписи и имена на хора от цял свят.

Нашата палава красавица - Николета, също записа името на мъжа си - Валери Божинов, по стената на прочутата къща.

Плеймейтката побърза да направи няколко снимки за верните си фенове, но те веднага я захапаха, че се прави на примерна. Някои от форумците я подиграха, че цялата стена няма да й стигне да опише любовниците си. Ето какво гласи един от коментарите във Фейсбук профила на НиЛо:

''Стената е малка за теб, Николета! Трябва ти цял стадион, за да напишеш имената на гаджетата си!''- възмути се мъж от форумите на интернет, пише kliuki.bg.

Въпреки злорадите намеци, Николета се позабавлява в красивата Верона и обеща, че ще има нови фотоси, без да издаде от къде ще бъдат те.

Свързани новини