search icon

Любопитно

Николета Лозанова вече гримирала петмесечната Никол!

Това предизвика истинска истерия сред други млади жени

Само преди броени часове стана ясно, че Николета Лозанова вече гримира едва петмесечното си бебе Никол, за да го подготви за предстоящата му първа фотосесия в живота.

Това предизвика истинска истерия сред други млади жени, които открито въстанаха срещу изстъпленията на плеймейтката и я обявиха за най – лошата майка в България.

Потресените дами открито заявиха, че такива антибебе действия, трябва да се наказват със закон. Facebook профилът на Лозанова буквално беше бомбандиран от безмилостни коментари, а обвиненията срещу нея заваляха като градушка.

''… Аз лично не видях ни една снимка с детето ти и мъжа ти, откакто уж си се ''омъжила''. Но мога с часове да говоря за твоя морал, дето си хукнала да се снимаш с когото и където ти падне като разпасана някаква си …'' – написа разярена потребителка на социалната мрежа.

Друга пък заклейми Лозанова, задето се е спазарила да продаде първите официални снимки на бебенцето си на някакво списание и я обвини, че ще изложи невръстната Никол на унищожителното облъчване и горещина, издавани от фотографското осветление.

''Каква майка си ти, а? Напълно си наясно каква е ситуацията във фотостудиото, възрастен човек едва издържа там! Та това е едно малко бебе, кажи, как ще я гримираш?'' – завършва огорчена млада майка, цитира skandalno.net.

Всички обаче са единодушни, че Валери Божинов е най – страхотния баща на света. Нито безнравствеността на Николета, нито нападките на Алисия му пречат да се грижи и за двете си деца, когато може. Благодарение на Божинов, малката Никол нямало да остане с празно сърце, поради пълната неангажираност на родната си майка.

Свързани новини