search icon

Любопитно

Вижте Цветелина Янева без грим

Фолк певицата се показа без грим на плажа, форумци пак се гаврят

Фолк певицата Цветелина Янева се щракна без грим. Известната изпълнителка реши да последва примера на повечето си колежки и да се покаже в естествен вид.

Макар че за разлика от някои свои дружки, фолк певицата изглежда доста добре и без макиаж, не липсваха и хейтъри, които да нападнат блондинката.

''Прилича на плашило!'', ''И с грим и без грим, все си е ужасна'', заяждат се анти фенове на певицата. Феновете й обаче я намериха за изключително сладка и я защитават ревностно от нападките.

''Хубавото си е хубаво. Друг е въпросът кой се радва на тези красоти:)'', коментират и някои форумци. Не е тайна, че мнозина смятат изпълнителката за златотърсачка заради връзката й с известен бизнесмен.

Певицата реши да последва примера на повечето си колежки и да свали маската от грим, която носи ежедневно, публикувайки своя снимка в социалната мрежа. Освен, че изглежда по-млада, изпълнителката изглежда и много по-свежа.

В момента Цветелина Янева разпуска след натоварената си програма през летните месеци. Цяло лято фолк дивата обикаляше страната по участия. Сега заедно със сестра си Йорданка и малката си племенница Патриция, Цвети активно релаксира, пишат от ''БЛИЦ'', цитира kliuiki.bg.

Свързани новини