search icon

Звездите

Даяна заснe "Случаят бивша"

Даяна реши да заснеме втория си видеоклип за "Пайнер" на 15 август

Даяна реши да заснеме втория си видеоклип за "Пайнер" на 15 август.

Изпълнителката съобщи, че е работила успоредно по две песни, но решила да заложи на "Случаят бивша".

"Новата ми песен вече е факт. Мислехме и за друга песен, но така решихме с г-н Димитров. Направих две песни и затова се позабавих малко. Спряхме се на втората. Тя е дело на един млад композитор, Петър Костов се казва. Текстът ми направи отново Лора Димитрова. И така снимахме клип навръх Богородица - на 15-ти август" - споделя тя.

Режисьор на лентата отново е Йордан Петков, с когото изпълнителката снима "Сделка или не". "Аз предпочитам да си работя с хората, от които съм доволна. Смятам, че сме много добър екип и с Лорка, и с Данчо. Той много се погрижи за видеото. Действахме много експедитивно, защото имахме на разположение само един ден" - казва певицата в интервю за signal.bg.

За стайлинга Даяна се е доверила на стилистките Ива Гергова и Юлиана Дедева. В клипа ще видим певицата с 5 различни визии - от по-спортна до много ефирна и нежна. "За първи път работя с толкова голям екип. Имах и две стилистки, защото исках да имаме повече разнообразни визии, защото това е първият видеоклип, в който имам сюжет - влизам в един екшън, накрая ме арестуват, убивам човек, имахме и полиция. Въобще много, много екшън Готино стана видеото. Приключихме снимките в 5 часа сутринта.

Йордан Петков е избрал за локация известен хотел в София. "Използвахме паркинга на хотела, който е много голям и имахме възможност да се разпрострем. Снимахме и в стаите. Седем момчета, които специално избрахме от една агенция, участват в клипа. Почитателите ми ще видят кой е в главната роля, след като гледат видеото" - разказва тя.

До края на месеца "Случаят бивша" ще се завърти в ефира на телевизия "Планета".

Свързани новини