search icon

Любопитно

Бийбър за малко да сложи край на кариерата си

Скандалът около бащинството, което му беше приписано, го пречупил

Мечтата на милиони тийнейджърки по света Джъстин Бийбър разкри, че е бил на косъм да сложи край на музикалната си кариера.

Джъстин Бийбър призна в интервю за британското списание Fabulous, че след скандала с бащинство най-доброто решение му се е струвало да сложи край на кариерата си като изпълнител.

Миналата година една млада жена, Марая Ийтър, преобърна живота на канадския певец с обявяването, че 17-годишният тогава Бийбър е баща на детето й.

Докато Марая настояваше за ДНК-тест, Джъстин всячески избягваше контакти с медиите, припомня ibtimes.co.uk. Именно тогава той е обмислял сериозно дали да не се откаже от сцената и да продължи живота си като нормален тийнейджър, пишат от inews.bg.

"В началото на цялата история бях във Флорида, далеч от приятелите и семейството ми и бях много тъжен", признава днес Джъстин. "Бях стигнал дотам да си мисля: "Не искам да правя това. Просто искам да бъда нормален”. Беше трудно, защото никога преди не бях преминал през подобно нещо.”

В крайна сметка, благодарение на наставника си, Ъшър, Бийбър се отказва от плановете си, стигайки до прозрението, че "Всичко, което боли, накрая те прави по-силен. Трябва да се учим от трудните неща, които ни се случват."

Свързани новини