search icon

Любопитно

Поли Генова си изкълчи глезена

Каръщината станала само ден, след като певицата се върнала от прекрасната си почивка на морето

Поли Генова преживяла доста тежък инцидент, при който зверски си изкълчила глезена, докато карала кънки в района на НДК.

Каръщината станала само ден, след като певицата се върнала от прекрасната си почивка на морето и в момента кракът й е здраво обинтован, за да не се стигне до усложнения.

Приятелите на Поли разказват, че за всичко била виновна скуката. Тя не била човек, който ще седне да виси без работа и поради липсата на ангажименти, решила да се поразкърши малко. След като се екипирала като тийнейджърка, Поли се засвяткала с кънките, но някаква неравност на пътя й изиграла лоша шега и тя паднала изключително тежко.

За свое щастие на главата си имала каска, но забравила да си сложи налакътници и наколенки. Поради това и дясното й коляно се оказало зверски ожулено, но това изобщо не я притеснило.

По отношение морската почивка на звездата вече започнаха да се разказват легенди за романс с красив турист от Швеция. Тези слухове обаче останаха непотвърдени, защото в София певицата се прибрала сама и видимо щастлива.

Според познавачи на човешката психика, ако действително е намерила човека на живота си, тя щяла да изглежда обезверена и мрачна, а това съвсем не било така.

Свързани новини